Nov 22 2013

ΠΕΜ και ΕΛΙΑΜΕΠ στην Κομοτηνή!

Category: Ανακοινώσειςndap @ 01:17

Μάζωξη όλου του εθνομηδενιστικού κυκλώματος σήμερα και αύριο (22-23 Νοεμβρίου), με θέμα τη Συνθήκη της Λωζάνης, αλλά και με λεφτά ΕΣΠΑ!

Συνέδριο με θέμα «Η συνθήκη της Λωζάνης 90 χρόνια μετά: οι μειονοτικές ρυθμίσεις» πραγματοποιείται στην Κομοτηνή στις 22-23 Νοεμβρίου 2013 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης (κτίριο παλαιάς Νομαρχίας).

Το συνέδριο διοργανώνεται από το ΠΕΜ (Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Μουσουλμανοπαίδων) – το γνωστό αδειανό πουκάμισο δηλαδή της Φραγκουδάκη και της Δραγώνα, που απομύζησε εκατομμύρια ευρώ για να παραγάγει μια (εκπαιδευτική) τρύπα στο (μειονοτικό) νερό – και από το διαβόητο ΕΛΙΑΜΕΠ (Ελληνικό Ίδρυμα Αμυντικής και Ευρωπαϊκής Πολιτικής), ένα οργανισμό που συνοψίζει ότι πιο εμετικά αντεθνικό, μισελληνικό, τουρκόφιλο, κλπ, κλπ, κινείται αυτή τη στιγμή στα πολιτικά ανώγεια (και υπόγεια) της πρωτεύουσας.

Ανάλογου…ύφους προς όλα τα παραπάνω είναι φυσικά, όπως άπαντες αντιλαμβάνεστε, και τα ονόματα των εισηγητών που θα μας κάνουν την…τιμή να περάσουν από τα μέρη μας, επ’ ευκαιρία του συνεδρίου. Κορυφαία ονόματα του ελληνοφοβικού χώρου (Φραγκουδάκη, Δραγώνα, Τσιτσελίκης, Ασκούνη, Ροζάκης, Μήλλας, Αναγνώστου, Τσούκαλης), πλαισιωμένα από επιφανείς τουρκόφρονες (Ιλχάν Αχμέτ, Τζεμήλ Καπζά, Εβρέν Ντεντέ) και από γνωστά πολιτικά ανθυπομηδενικά (Μαριέττα Γιαννάκου, Ευριπίδης Στυλιανίδης), συμπεριλαμβάνονται στον σχετικό κατάλογο.

Για την ιστορία, τα κύρια θέματα των συνολικά 5 συνεδριών έχουν οριστεί ως εξής: «Εκπαίδευση: μειονοτικό η δημόσιο σχολείο», «Σαρία: κατάργηση η διατήρηση;», «Θετικές διακρίσεις: υπέρ η κατά;», «90 χρόνια μετά από την Συνθήκη της Λωζάννης», και «Η μειονότητα της Θράκης στο ευρωπαϊκό πλαίσιο».

Και αν σας μπέρδεψε η φωτογραφία που παραθέτουμε, μια που τελικά φαίνεται πως ο εικονιζόμενος μάλλον δεν θα παραστεί ως εισηγητής, ας επικεντρωθούμε σε κάποιον άλλο: τον διαβόητο τουρκόψυχο Τζεμήλ Καπζά, βασικό συντάκτη της μειονοτικής «Γκιουντέμ» που είναι η ανεπίσημη φωνή του προξενείου στην Θράκη και ΟΛΑ της ανεξαιρέτως τα άρθρα απηχούν τις απόψεις του τουρκικού ΥΠΕΞ. Ο λεγάμενος μάλιστα είναι και ο πρώην πρόεδρος του «Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης» (γνωστού ιμάντα άσκησης της τουρκικής πολιτικής) και με αυτήν του την ιδιότητα βρέθηκε πολλές φορές σε διεθνή συνέδρια να συκοφαντεί την Ελλάδα ως αυταρχική χώρα που καταπιέζει τους «Τούρκους της Δυτικής Θράκης».

Ποιος ο λόγος συνεπώς να κληθεί ο εν λόγω αξιότιμος κύριος από τους οργανωτές του συνεδρίου; Χίλιες φορές προτιμότερο να καλούσαν τον…μορφωτικό ακόλουθο του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής, που ακριβώς τα ίδια θα έλεγε (άσε δε που θα τα έλεγε και πιο συγκροτημένα). Αυτό για να πάρετε μία μικρή μόνο ιδέα από τι αναμένεται να ακουστεί στην Κομοτηνή το τρέχον Σαββατοκύριακο. Και όλα αυτά υπενθυμίζουμε ότι συγχρηματοδοτούνται και από το ΕΣΠΑ. Σκέτος εμετός…

 

Comments are closed.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ - CLICK HERE

ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ
ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ - CLICK HERE
Μάθετε όλα τα ΟΥΣΙΩΔΗ που σας κρύβουν ΟΛΟΙ οι άλλοι!
Γίνετε συνδρομητές στον Αντιφωνητή!
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τουρκικά Νέα
Ο τουρκόφωνος τύπος στη Θράκη και στον Κόσμο

Παρατηρητήριο Μέτε
Τα νέα του ψευδομουφτή Ξάνθης Αχμέτ ΜέτεΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΤΑ BANNERS ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ